Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Care sunt cauzele inundatiilor din sud-vestul tarii: debite istorice care apar o data la 200 de ani si un dezastru anuntat de inundatiile din Balcani
8:37:00 AM
Inundatiile si viiturile care afecteaza sud-vestul tarii "nu sunt fenomene normale", avand in vedere ca au fost sectiuni de rauri unde probabilitatea de aparitie a debitelor inregistrate acum a fost de una la 200 de ani, a declarat pentru HotNews.ro purtatorul de cuvant de la Administratia Nationala Apele Romane, Ana-Maria Agiu. Aceasta a explicat ca viiturile rapide si scurgerile de pe versanti care au generat inundatii au fost cauzate si de modul de construire a caselor, de inexistenta unor rigole sau de lipsa lucrarilor de corectare a torentilor si paraielor, care tin de Ministerul Agriculturii si de autoritatile locale. Vezi in articol cum explica si Administratia Nationala de Meteorologie precipitatiile abundente de acum.


Primul razboi de proportii s-a petrecut acum 13.000 de ani, iar miza era apa
8:34:12 AM
Primul razboi, in adevaratul sens al cuvantului, s-a petrecut acum peste 13.000 de ani in zona Sudanului, arata cele mai noi cercetari arheologice. A fost o batalie intre oameni din doua rase diferite, iar miza se pare ca era apa, mai ales ca in acea perioada clima se schimba puternic, iar regiunea se desertifica, noteaza publicatia Ha'aretz.


Cand va fi dezvoltat un vaccin impotriva virusului Ebola?
8:31:03 AM
Cel mai recent focar al virusului Ebola din Africa de Vest este cel mai grav de pana acum, avand in vedere ca a infectat mai mult de 1200 de persoane, dintre care 672 au murit. Decesele provocacte de virus au fost confirmate in Guinea, Liberia si Sierra Leone. Un oficial de la Medici fara Frontiere a declarat ca focarul este “scapat de sub control”. Din pacate, medicii nu au dezvoltat inca un vaccin eficient impotriva virusului Ebola. Oficialii din domeniul sanatatii pot doar sa incerce sa sustina sistemul imunitar al pacientilor pentru a-l ajuta sa lupte impotriva virusului. Intrebarea ramane: Cand va fi dezvoltat un vaccin eficient impotriva virusului Ebola?


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply