Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Femeile din Turcia protesteaza pe retele de socializare dupa ce vicepremierul le-a sugerat sa nu mai rada in public
10:01:54 AM
Sute de femei din Turcia au postat miercuri pe retelele de socializare fotografii in care rad, in semn de protest fata de recenta declaratie a vicepremierului: "Femeia nu va rade in public. Nu va fi provocatoare prin atitudine si isi va proteja castitatea", scrie BBC.


webRelease: Academia de vara Atlantykron implineste 25 de ani
9:58:24 AM
In primele zece zile ale lunii august, la Capidava, in judetul Constanta, are loc un fenomen unic in lume: Academia de Vara pentru Tineret, Stiinta, Viitorologie si Science Fiction ATLANTYKRON, organizata pe o micuta insula nelocuita din mijlocul Dunarii. Anul acesta, cei 500 de participanti veniti din toate colturile lumii sarbatoresc editia aniversara cu numarul 25.


?Haosul din Consiliul General al Municipiului Bucuresti continua. Prefectul Capitalei cere societatii civile sa se trezeasca, existand posibilitatea dizolvarii Consiliului de catre cetateni
9:58:08 AM
Razboiul din Consiliul General al Municipiului Bucuresti pentru formarea unei noi majoritati continua. Primarul general al Capitalei a convocat miercuri o noua sedinta ordinara de Consiliu General, insa aceasta nu s-a tinut din lipsa de cvorum, consilierii PNL-PDL si o parte din PPDD lipsind de la sedinta. Deocamdata Prefectura nu s-a pronuntat asupra legalitatii ultimei sedinte de consiliu general, care a avut loc pe 23 iulie, si in care PNL-PDL au format o noua majoritate. Primarul Sorin Oprescu a declarat ca haosul din Consiliul General perturba activitatea primariei si daca nu se va rezolva situatia, edilul isi va aproba singur proiectele prin dispozitie de primar.


Imaginea zilei: Victor Ponta, la inundatii in Gorj cu pantofii perfect lustruiti in mijlocul sinistratilor
9:47:24 AM
Premierul Victor Ponta a postat pe pagina lui de Facebook o fotografie din timpul vizitei in judetul Gorj, puternic afectat de inundatii, care nu a scapat insa netaxata de comentatori, nedumeriti de pantofii foarte curati ai primului ministru.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply