Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Crimeea pentru gaze: Angela Merkel si Vladimir Putin negociaza in secret un acord care sa puna capat crizei din Ucraina - The Independent, surse
6:36:28 AM
Germania si Rusia negociaza un plan secret pentru a solutiona pasnic criza din Ucraina, scrie cotidianul britanic The Independent. Citand surse apropiate acestor negocieri, planul discutat de Angela Merkel si Vladimir Putin urmareste stabilizarea granitelor Ucrainei si furnizarea de ajutor financiar pentru aceasta tara dar si recunoasterea independentei si anexarii Crimeei de catre Rusia.


Benjamin Netanyahu: Israelul va continua sa distruga tunelurile de la granita, cu sau fara armistitiu
6:34:44 AM
Premierul israelian Benjamin Netanyahu a afirmat joi ca armata israeliana va continua “cu sau fara armistitiu” sa distruga tunelurile folosite de Hamas in Gaza pentru a lansa atacuri asupra teritoriului israelian, potrivit AFP.


Consiliul Fiscal: Rectificarea bugetara nu include impactul reducerii CAS. Masura nu are acoperire in bugetul actual
6:30:00 AM
"Proiectul de rectificare bugetara nu include impactul reducerii cu 5 pp. a CAS datorat de angajator de la 1 octombrie, aprobat de Parlament, dar nepromulgat de Presedinte. Avand in vedere ca nota de fundamentare a propunerii sus mentionate preciza ca sursa de acoperire a impactului pentru anul curent incasarile suplimentare din impozitul pe constructii speciale, iar aceasta din urma sunt deja prinse in forma curenta a bugetului rectificat fara a conduce la o diminuare a deficitului bugetar, Consiliul fiscal atrage atentia ca o eventuala aplicare a propunerii legislative la termenul avut in vedere initial nu are acoperire in bugetul actual, incadrarea in tinta de deficit implicand cel mai probabil o reducere ulterioara semnificativa a cheltuielilor bugetare", se arata in opinia Consiliului Fiscal pe tema rectificarii bugetare. (vezi atasament)


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply