Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Facebook vine cu prima reactie dupa controversatul studiu psihologic facut fara a cere consimtamantul utilizatorilor
7:55:00 AM
Dupa ce Facebook a anuntat ca a facut un studiu psihologic in secret pe un total de 689.000 de useri, elimimand din News Feed anumite status-uri, compania a fost intens criticata pentru cum a procedat. In replica, Adam J Kramer, unul dintre autori, a venit cu lamuriri si spune ca Facebook nu a vrut sa supere pe nimeni, ci sa gaseasca moduri de a imbunatati serviciul. Studiul a fost facut timp de o saptamana, in ianuarie 2012.


Cum se vor face recrutarile in ASF de la 1 iulie 2014: Prin concurs, printr-un program dedicat absolventilor facultatilor de profil, dar si prin recrutare directa si mobilitate interna
7:49:00 AM
Autoritatea de Supraveghere Financiara (ASF), care de la inceputul acestui an se afla in centrul unui scandal de proportii privind fapte de coruptie la varf, salarii uriase si numarul mare de sotii, foste sotii si copii ai unor politicieni importanti angajati ai acestei autoritati, a anuntat luni ca de la 1 iulie 2014 va avea o noua politica de recrutare si promovare a personalului. Astfel, recrutarea se va face prin concurs, printr-un program dedicat absolventilor facultatilor de profil dar si prin recrutare directa exclusiv pentru ocuparea posturilor de consilier la Cabinetele membrilor Consiliului ASF sau prin mobilitate interna prin transferul salariatului pe un post vacant similar în cadrul aceleia?i structuri organizatorice ori al unei alte structuri organizatorice.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply