Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Ponta despre demiterea inspectorul scolar adjunct din Arad, suspectat ca a luat mita la BAC: Daca cineva incalca legea, e foarte bine ca este sanctionat
7:46:00 AM
Premierul Victor Ponta a declarat astazi ca "daca vreun profesor incalca legea, este foarte bine ca este sanctionat si sper ca asta sa fie invatatura de minte pentru oricine altcineva se gandeste sa incalce legea". Afirmatiile premierului vin dupa ce ministrul Educatiei l-a destituit pe Mihai Spanu din functia de inspector scolar general adjunct al judetului Arad, in urma suspiciunilor de trafic de influenta ridicate de procurori. "Nu stiu exact ce s-a intamplat la Arad, dar daca s-a incalcat legea, e foarte bine sa fie sanctionati toti cei care au incalcat-o", a precizat Ponta, citat de Agerpres.


Mercedes-Benz Roadshow Star Experience: Ploaia de stele
7:45:46 AM
BMW si Audi au cate o litera magica capabila sa iti atraga atentia: M, respectiv S. Mercedes-Benz are insa trei: AMG. Iar dupa o degustare de mai multe modele AMG poti sa iti dai seama foarte limpede care dintre ele ti se potriveste si ce au atat de diferit unele fata de altele, desi aparent fac parte din aceeasi familie.


Vremea pana pe 13 iulie. Ce temperaturi vor fi si cat va ploua in urmatoarele doua saptamani in fiecare regiune a tarii
7:33:04 AM
Administratia Nationala de Meteorologie a realizat o estimare a evolutiei valorilor termice si a precipitatiilor in intervalul 30 iunie - 13 iulie, pentru toate regiunile din tara: Banat, Crisana, Transilvania, Maramures, Moldova, Dobrogea, Muntenia, Oltenia si la munte, transmite Mediafax.


Sebastian Ghita sustine ca s-a impacat cu Robert Negoita, care-l acuzase ca l-a amintat cu moartea: Am avut cateva discutii, nu cred ca mai sunt probleme intre noi
7:31:00 AM
Deputatul PSD, Sebastian Ghita, sustine, intr-un interviu publicat in ziarul Adevarul, ca s-a impacat cu colegul sau de partid, Robert Negoita, dupa ce primarul sectorului 3 a depus o plangere penala la parchet in care-l acuza pe Ghita ca l-a amenintat cu moartea. "Am avut cateva discutii cu Robert Negoita si nu cred ca mai sunt probleme intre noi. Ne pare rau ca nu am depasit mai colegial neintelegerile", a declarat Ghita.
  • Pe de alta parte, surse din Parchetul General au declarat pentru HotNews.ro ca Negoita nu si-a retras plangerea, dar ca la audieri n-a mai sustinut acuzatiile ci a incercat sa le relativizeze.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply