Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Guvernului Japoniei vrea sa reinterpreteze constitutia, pentru a permite operatiuni militare in strainatate. Un barbat si-a dat foc in semn de protest
1:04:36 PM
Guvernul japonez vrea sa "reinterpreteze" constitutia pacifista tarii si sa impuna o noua doctrina, cea a "auto-apararii colective", care ar oferi armatei dreptul de a participa la operatiuni militare externe, pentru a-si ajuta aliatii, in primul rand SUA, dar initiativa se loveste de o opozitie puternica in randul opiniei publice. Duminica, un japonez si-a dat foc in semn de protest iar sondajele arata ca peste jumatate dintre niponi prefera actuala forma de interpretare a constitutiei, scrie AFP.


Cateva observatii despre liberali si nu numai
12:52:00 PM
Congresul PNL a complicat in loc sa simplifice lucrurile in opozitie. Astazi nu mai e atat de limpede ca Iohannis va fi candidatul dreptei, nici ca fuziunea cu PDL se va face atat de usor. Anuntul unilateral ca viitorul partid rezultat din fuziune se va numi PNL a iritat teribil nucleul dur al celuilalt partid. Noul presedinte liberal, Klaus Iohannis, a comis un gest pripit, din dorinta de a castiga rapejor mai multa autoritate, dar tocmai graba de a stinge vociferarile a tradat nesiguranta si slabiciune. Cu cateva luni inainte de prezidentiale, se instaleaza incet un mic haos printre liberali cu risc de contagiune la pedelisti.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply