Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?LIVE TEXT CM Fotbal Franta - Nigeria 0-0 prima repriza
11:59:00 AM
Franta viseaza din nou la titlul mondial, iar jocul prestat pana acum ii da sperante. Nigeria pleaca cu sansa a doua dar africanii sunt convinsi ca pot invinge nationala "cocosului galic" si produce surpriza.

Prima repriza
min 5 Giroud patrunde si centreaza periculos in careu dar apararea africanilor respinge. Cornerul este fara urmari
min 2 Franta incepe ofensiv


Razvan Nicolescu: In jurul datei de 25 august vor fi posibile din punct de vedere tehnic primele schimburi de gaz intre Romania si Moldova
11:54:00 AM
Transgaz si o companie nou-infiintata din Moldova, Vest Moldo Gaz, trebuie sa incheie un acord de operare a interconectorului de gaze Iasi-Ungheni, a declarat Razvan Nicolescu, ministrul delegat pentru Energie. "Proiectul pe partea romaneasca a fost finalizat, inclusiv subtraversarea Prutului. Pana la 15 august va fi finalizat si pe partea moldoveneasca. Apoi, vor fi cateva zile de proba. In jurul datei de 25 august vor fi posibile din punct de vedere tehnic primele schimburi de gaz intre cele doua tari. Pentru ca acest lucru sa se intample trebuie ca Transgaz si nou infiintata companie din Moldova, Vest Moldo Transgaz, sa incheie un acord de operare pentru interconectorul de gaz", a spus Nicolescu.


De ce conteaza pentru Romania disputa Cameron - Junker?
11:51:04 AM
Viziunea românilor despre Uniunea Europeana este adesea una excesiv de schematica. Pentru cei din ?ara este un efect al deficitului de informare, imputabil în buna masura unor mass media autohtone dominate de provincialism. În timp ce românii care traiesc în Occident se afla sub efectul curentului federalist, împanat cu consistente accente anti-americane, curent popular în cercurile politice ?i academice de acolo. Un text aparut recent pe Contributors ("Greselile lui David Cameron, de Laura Bretea) ilustreaza aceasta stare de fapt. Problema de fond nu este neaparat aceea de a numara gre?elile premierului britanic. O fac ?i alia?ii sai de pe continent (nu tocmai pu?ini!), o serie de politicieni importan?i ?i mass media de la Londra.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply