Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Evaluarea Nationala 2014 Ministerul Educatiei: Subiectele de la examenul de Limba si literatura romana au fost in concordanta cu programa scolara si au avut un nivel mediu
6:39:48 AM
Ministerul Educatiei Nationale anunta ca subiectele de la examenul de Limba si literatura romana pe care absolventii claselor a VIII-a l-au sustinut in urma cu o saptamana "au fost realizate in concordanta cu programa scolara parcursa de elevi si cu prevederile metodologiei de examen". Subiectele au avut un nivel de abordare mediu, iar baremul precizeaza inca de la inceput ca "se puncteaza oricare alte formulari/modalitati de rezolvare corecta a cerintelor", precizeaza MEN intr-un comunicat remis HotNews.ro.


Biz Stone: Confesiunile unei minti creative
6:30:00 AM
Plecand de la titlul de Tocilar al anului, conferit de revista GQ, si ajungand unul dintre cei mai influenti oameni din lume, conform revistei Time, Biz Stone inseamna lucruri diferite pentru oameni diferiti. Dar toti il cunosc drept cofondatorul creativ, efervescent, amuzant, cuceritor de optimist si remarcabil de perspicace al Twitterului.


Ponta: Nu ii cer lui Dragnea sa plece din Guvern. Cazanciuc isi va face treaba in continuare la Ministerul Justitiei
6:29:52 AM
Premierul Victor Ponta a declarat, luni, la Orastie, raspunzand unor intrebari, ca nu ii va cere lui Liviu Dragnea sa plece din Guvern pentru a se ocupa de campania PSD pentru prezidentiale, el aratand ca si Robert Cazanciuc isi va face in continuare treaba de ministru al Justitiei, potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply