Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Caru' cu vedete: Si mingea se sperie de ei! Top 10 cei mai urati jucatori de la Cupa Mondiala din Brazilia; 5 actrite care au refuzat roluri memorabile. Cine a primit, initial, rolurile principale din Twilight, Sex And The City sau Titanic; Romanita Iovan spulbera misterul crucii ciudate aparute la mormantul lui Adrian Iovan!
6:41:18 PM
Vedete care arata oribil in costum de baie. Unele staruri de la Hollywood, din dorinta de a arata bine, ajung sa adopte un stil de viata spartan, cu ore intregi petrecute zilnic la sala de fitness si o alimentatie foarte saraca in nutrienti.

Catalin Botezatu, la altar! Nu si-a gasit sufletul pereche
si, cu toate ca a avut numeroase relatii cu unele dintre cele mai ravnite femei din showbiz, designerul nu a dus-o pe niciuna dintre iubite la altar.


Faze tari: Civilizatiile antice erau mai avansate cum suntem noi astazi. Vezi dovada incredibila; iPAD-ul cu care poti intretine relatii intime. Cum functioneaza si cat costa noua inventie; Baietelul care a ingrozit internetul. Priviti ce face in timpul unui meci!
6:14:46 PM
A auzit zgomote ciudate din perete. A spart zidul si a ramas ingrozit de ce a gasit. Un american care se plangea de zgomotele si mirosul ciudat care veneau din peretele casei a avut o surpriza uriasa cand a vazut ce se afla acolo.

Barbatul "zombie". Un neamt si-a facut la propriu gauri in obraji
din pasiune pentru piercingul extrem. Un tanar din Germania isi pune sanatatea in pericol din pasiune pentru piercingurile extreme. Barbatul a ajuns sa semene cu un zombie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply