Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Bacalaureat 2014 Candidatii sustin luni proba scrisa la limba romana
12:59:37 PM
Probele scrise ale Bacalaureatului 2014, sesiunea iunie - iulie, incep luni, cu proba de Limba si literatura romana, pentru care au fost pregatite doua tipuri de subiecte, pentru profilul umanist si respectiv cel real ale filierei teoretice.


INTERVIU Clive Owen pentru HotNews.ro: Daca ar exista niste reguli, am face numai filme bune
12:50:00 PM
In „Legaturi de sange”, Clive Owen e ... Clive Owen, adica un bad guy misterios si patimas a carui relatie complexa cu fratele politist constituie motorul povestii. Filmul e regizat de Guillaume Canet si e un remake dupa un film frantuzesc in care acesta a jucat in 2009. Am realizat interviul anul trecut la Cannes, cand actorul britanic mi-a fost livrat la pachet cu Guillaume Canet. Puteam refuza?


Ucraina: Vladimir Putin i-a cerut lui Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul care expira luni
12:42:35 PM
Presedintele rus Vladimir Putin i-a cerut duminica omologului sau ucrainean Petro Porosenko sa prelungeasca armistitiul ce expira luni in estul Ucrainei, in timpul unei conversatii telefonice la care au luat parte si cancelarul german Angela Merkel si presedintele francez Francois Hollande, potrivit AFP.


PSD a montat doua corturi si o toaleta ecologica pentru jurnalistii veniti sa relateze de la Comitetul Executiv de la Orastie - Mediafax
12:24:29 PM
Jurnalistilor care au ajuns, duminica, la Orastie, pentru a relata de la sedinta informala a Comitetul Executiv National (CExN) al PSD, li s-au asigurat doua corturi in aer liber si o toaleta ecologica, in conditile in care accesul presei in perimetrul complexului turistic in care are loc sedinta nu este permis, relateaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply