Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Daniel Chitoiu si-a dat demisia din PNL, afirmand ca partidul dezerteaza de la valorile si principiile liberale pentru a-i fi servit pe tava lui Basescu si apropiatilor sai din PDL
7:06:00 AM
Deputatul Daniel Chitoiu si-a anuntat luni demisia din Partidul National Liberal, invocand o "tradare" a "electoratului liberal". Intr-un comunicat de presa remis HotNews.ro.  Daniel Chitoiu afirma ca se desparte "cu un gust amar si cu tristete de partid".


Delegatiile PNL-PDL au discutat continuarea procesului de fuziune. Blaga: Negocierile dintre PDL si PNL nu au intrat in niciun impas
7:02:23 AM
Delegatiile PNL-PDL s-au reunit, luni dimineata, pentru a discuta legat de pasii pentru continuarea procesului de fuziune intre cele doua formatiuni, fiind discutate ca date pentru un congres comun 12 sau 19 iulie, au declarat, pentru Mediafax, surse participante la reuniune. Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, luni, ca negocierile dintre PDL si PNL privind fuziunea "nu au intrat in niciun impas".


George Butunoiu: Firmele nu vor ciudati
6:54:13 AM
Indemnurile la creativitate si inovare perpetue trebuie consumate cu moderatie, mai ales cand sunteti in situatia de a va vinde din postura de angajati. Nu mizati pe “deschiderea” angajatorilor in aceste momente, e mai sigur sa-i considerati ingusti la minte si sa va comportati in consecinta, scrie George Butunoiu pe blogul lui.
Cand vorbesc in public, toti managerii si reprezentantii companiilor spun ca vor doar de angajati inteligenti, hipercompetitivi, disperati dupa avansare in cariera, luptatori neobositi pentru atingerea acestui obiectiv, cu idei in numar nelimitat, care ies in evidenta si se afirma in permanenta, si multe altele asemenea. Totusi, daca o companie cu cateva sute sau mii de suflete ar avea numai astfel de angajati, va asigur ca managerii de acolo si-ar blestema zilele pentru aceasta idee nefericita.


Adrian Duicu, baronul PSD de Mehedinti, ramane in arest preventiv
6:50:44 AM
Curtea de Apel Bucuresti a decis luni ca presedintele Consiliului Judetean Mehedinti, Adrian Duicu, sa ramana in arest preventiv, transmite Agerpres. Duicu, baron PSD de Mehedinti, e urmarit penal de DNA intr-un dosar in care e acuzat pentru sapte infractiuni, printre care trafic de influenta, cumparare de influenta si instigare la dare de mita.


Nici scandalul bancilor din Bulgaria, nici anuntul MFP prin care anunta intentia de a imprumuta 3,7 miliarde de lei in iulie nu s-au vazut luni pe cursul leului. Cotatia BNR: 4,387/Eur
6:50:44 AM
Nici scandalul legat de bancile bulgaresti, nici anuntul MFP prin care anunta intentia Guvernului de a imprumuta 3,7 miliarde de lei (peste 1 miliard de dolari americani) in luna iulie si nici deprecierea unor monede din regiune (zlotul de pilda) nu au miscat luni cursul leului, acesta tranzactionandu-se in intervalul 4.38-4.39/EUR. Perechea EUR/USD a crescut usor luni dimineata tranzactionandu-se intre 1.3638 si 1.3662. Investitorii asteapta sedinta ECB din zilele urmatoare si datele despre piata muncii din SUA pentru a deduce viitoarea evolutie a perechii. Monedele Europei emergente s-au tranzactionat mixt in cursul diminetii: forintul a revenit dupa ce a atins un nou minim al ultimei luni, in timp ce zlotul a pierdut ceva teren fata de euro, scriu economistii Piraeus Bank in raportul transmis luni dupa pranz.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply