Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Volksbank a pierdut irevocabil un proces colectiv pe clauze abuzive privind comisionul si dobanda
6:41:41 AM
Un grup de clienti ai Volksbank a castigat irevocabil in instanta un proces pe clauze abuzive privind comisionul de risc si alte comisioane din contractele de credit, precum si modificarea unilaterala a dobanzii, decizia publicata miercuri de Tribunalul Bucuresti vizand 315 contracte de credit, scrie Mediafax "Respinge recursul ca nefondat. Obliga recurenta la plata cheltuielilor de judecata catre intimata. Irevocabila. Pronuntata in sedinta publica azi", se arata in decizia Tribunalului Bucuresti.


CNA nu a prelungit licenta Taraf TV, ceea ce inseamna ca postul lui Silviu Prigoana trebuie sa se inchida. Statia va face contestatie
6:34:56 AM
?CNA a decis, joi, sa nu prelungeasca licenta audiovizuala a postului Taraf TV, care expira pe 15 februarie, potrivit Mediafax. Decizia inseamna ca postul controlat de Silviu Prigoana si de fiul acestuia se va inchide, iar motivul invocat este ca Taraf difuzeaza clipuri ce incalca legislatia audiovizuala, prezentand femei in ipostaze degradante si incalcand regulile de protectie a minorilor. Unul dintre actionari, prezent joi la CNA, a anuntat, insa, ca decizia Consiliului va fi contestata.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply