Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Ce au de cistigat firmele romanesti de pe urma acordului dintre UE si SUA? Valeriu Nistor, presedinte AmCham: Birocratia si costurile vor fi reduse, IMM-urile vor putea sa intre mai usor pe piata americana
11:02:50 AM
UE si SUA sint in plina negociere a Parteneriatul Transatlantic pentru Comert si Investitii (TTIP), un acord care odata semnat va duce la crearea celei mai mari zone de liber schimb din istorie. Valeriu Nistor, presedintele Camerei de Comert Americane (AmCham), spune intr-un interviu pentru HotNews.ro ca firmele romanesti, inclusiv IMM-urile, vor putea sa intre mai usor pe piata americana in urma scaderii birocratiei si a tarifelor vamale, si da exemplul unei firme care vinde in SUA mobilier pentru copii. Nistor a mai declarat ca Romania sustine deschiderea cit mai multor capitole in negocierea cu SUA, iar mandatul economic dat de Bucuresti Comisiei Europene este unul larg, ca "o recunoastere a avantajelor pe care acest tratat de parteneriat îl aduce Uniunii Europene".
Vezi in articol interviul VIDEO integral


Actiunile Facebook au ajuns la un maxim istoric, dupa publicarea rezultatelor financiare
10:59:43 AM
Actiunile retelei sociale Facebook au ajuns joi la un maxim istoric in primele schimburi ale Bursei din New York, dupa ce in ziua precedenta au fost anuntate rezultate solide, scrie AFP.


SUA sustin ca Rusia a testat o racheta cu raza medie in ciuda unui tratat care interzice acest lucru
10:55:46 AM
SUA au informat aliatii din cadrul NATO luna aceasta ca Rusia a testat o noua racheta de croaziera cu lansare de la sol, provocand ingrijorari referitoare la respectarea de catre Moscova a unui acord cheie privind controlu de armament, scrie New York Times.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply