Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Controale mai stricte in aeroporturi: Echipamente speciale pentru controlul lichidelor din bagajul de mana
10:03:41 AM
Toate aeroporturile din Uniunea Europeana vor avea de vineri, 31 ianuarie, echipamente speciale pentru controlul lichidelor din bagajul de mana, atat la plecare, cat si la transfer, anunta Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti (CNAB), preluata de agentia Mediafax.


Cearta guvernului cu prefectii codului rosu: Cum l-a transformat USL pe un politist local din Tarlungeni in prefect de Braila, inzapezit de doua zile
9:59:00 AM
Gheorghi Obreja, prefect al judetului Braila si coordonator al interventiilor pentru situatii de urgenta din judet, este inzapezit de miercuri dimineata in localitatea Gemenele. "Dupa cum stiti, de o jumatate de zi ne straduim sa il scoatem pe domnul prefect de la...", declara in cadrul comandamentului de iarna de miercuri subprefectul de Braila, Ionut Grosu. Imediat, vicepremierul Liviu Dragnea i-a cerut sa nu concentreze toate utilajele pentru acest lucru, dupa care a anuntat ca ii va propune premierului Victor Ponta si ministrului interimar de Interne, Gabriel Oprea, eliberarea din functie a doi prefecti, spunand ca este nemultumit de prefectul din Braila, care "s-a lasat inzapezit".
  • Fost presedinte al filialei PC Braila, Gheorghi Obreja a fost numit in iulie 2013 prefect al judetului, printr-o hotarare a Guvernului. "Numirea vine dupa un amplu scandal mediatic care l-a avut in centru pe Obreja, cel care a incercat sa isi obtina statutul de functionar public angajandu-se ca politist comunitar in comuna brasoveana Tarlungeni", scria atunci InfoBraila.


?VIDEO Seful Renault, Carlos Ghosn, la volanul unei masini electrice ZOE Z.E. autonoma
9:57:00 AM
Seful aliantei Renault-Nissan explica viziunea sa despre masinile autonome de la volanul unui automobil electric ZOE Z.E. care se conduce singur. El spune ca aceasta tehnologie imbunatateste productivitatea oamenilor si calitatea vietii, degrevandu-l pe sofer de responsabilitatea de a conduce in momente neplacute, cum ar ambuteiajele. Proiectul Renault pentru masini autonome se numeste NEXT TWO.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply