Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

STENOGRAME Procurorii DNA: Gruia Stoica oferea spaga 3 milioane de euro pentru un contract de 100 de milioane de euro de la stat. Pagubita urma sa fie CFR Marfa. Prietene, nu risti nimic. Si daca pleci, pleci fericit!
6:49:00 AM
Omul de afaceri Gruia Stoica, patronul companiei Grup Feroviar Roman, i-a oferit avocatului Doru Bostina 3 milioane de euro pentru a-i obtine informatii confidentiale care sa-i permita sa castige un contract de transport cu statul in valoare de peste 100 de milioane de euro in detrimentul societatii de stat CFR Marfa, concurenta firmei sale, se arata in referatul pentru propunerea arestarii preventive a omului de afaceri. Conform referatului procurilor DNA, Stoica l-a contactat si pe Relu Fenechiu, fostul ministru al Transporturilor din prioada in care omul de afaceri a castigat licitatia de privatizare a CFR Marfa, esuata, insa, in cele din urma dupa demisia ministrului.


Traian Basescu sustine o declaratie de presa la ora 14.30
6:45:41 AM
Presedintele Traian Basescu va sustine o declaratie de presa la ora 14.30, informeaza Administratia Prezidentiala. Seful statului l-a primit la Palatul Cotroceni, la ora 13.00, pe generalul Philip M. Breedlove, comandantul suprem al for?elor aliate din Europa si urmeaza la ora 16.30 sa il primeasca pe John Sawers, ?eful Serviciului de Informa?ii Externe al Regatului Unit al Marii Britanii ?i Irlandei de Nord - MI6.
  • HotNews.ro va transmite LIVE Text declaratia


Antena TV Group anunta oficial transformarea Gsp TV in Zu TV
6:45:20 AM
Antena TV Group a anuntat oficial, joi, transformarea postului Gsp TV in Zu TV, extensia TV a brandului radio ZU, lucru care se va petrece "in prima parte a anului". Potrivit unui comunicat de presa, Zu TV va fi un post dedicat "tinerilor cool, activi si amatori de distractie".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply