Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mai multi membri CNA reinterpreteaza legea si vor sa scurteze lista posturilor pe care cablistii sunt obligati sa le retrasmita
12:37:00 PM
Discutii naucitoare, joi, la CNA pe seama listei de televiziuni pe care operatorii de cablu sunt obligati sa le retransmita gratuit - asa-numita lista "must carry". De la 1 februarie, lista innoita, valabila pentru anul in curs, trebuia publicata pe site-ul CNA, insa forul audiovizual a amanat pentru martea viitoare o decizie, intrucat membrii nu au ajuns la un acord privind numarul de posturi pe care aceasta ar urma sa le contina. Intr-o discutie din care reiese ca unii membri CNA nu cunosc Legea audiovizualului, iar altii vor sa interpreteze textul acesteia altfel decat in intelesul juridic folosit de ani de zile, s-a pus problema ca lista "must carry" sa includa mai putine posturi ca in prezent, putand fi lasate "pe bara" canale precum Nasul TV, Look TV, Transilvania L!ve sau TV H.


Seful APDRP, George Turtoi, trece oficial in functia de secretar de stat la Agricultura
12:36:38 PM
?Premierul Victor Ponta l-a numit in functia de secretar de stat la Ministerul Agriculturii pe George Turtoi, care era directorul Agentiei pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit, potrivit unei decizi publicate joi in Monitorul Oficial.


Victor Ponta, despre condamnarea lui Relu Fenechiu: Imi pare foarte rau din punct de vedere uman, a fost un ministru foarte bun
12:35:01 PM
Premierul Victor Ponta a declarat joi ca nu poate comenta decizia justitiei privind condamnarea fostului ministrul liberal Relu Fenechiu la inchisoare cu executare, dar din "punct de vedere uman" ii pare "foarte rau".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply