Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sebastian Ghita anunta ca demisioneaza din PSD
8:42:00 AM
Sebastian Ghita a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, transmite Romania TV, postul de televiziune controlat de deputat. Intr-un comunicat in care ii critica pe Iliescu, Vanghelie si Geoana, acesta precizeaza ca nu va reveni in PSD "cat timp chestiunile legate de comunism, coruptie si schimbarea legii partidelor politice nu sunt  rezolvate".


Prognoza meteo pentru weekend: Cum va fi vremea in tara, la Bucuresti si la munte
8:40:38 AM
Sambata, regimul termic va fi apropiat sau chiar usor mai ridicat decat cel normal pentru aceasta data in regiunile intracarpatice, in timp ce in rest valorile termice se vor situa sub mediile multianuale specifice pentru sfarsit de noiembrie, informeaza Mediafax. Cerul va fi mai mult noros si temporar va ploua in Banat si Crisana, vor fi mai ales ploi si lapovita in Transilvania si Maramures, predominant ninsori in Moldova, in timp ce in Oltenia, Muntenia si Dobrogea, ziua vor fi ploi si lapovita, iar noaptea mai mult ninsori.


Consiliul Concurentei din Bulgaria a amendat eMAG cu 388.000 euro pentru concurenta neloiala
8:40:04 AM
Consiliul Concurentei (CPC) din Bulgaria a sanctionat compania Dante International, proprietarul retailerului online eMAG, cu o amenda totala de 758.380 leva (387.750 euro) pentru incalcarea practicilor concurentiale in timpul a doua campanii promotionale, relateaza Sofia Globe, preluat de Mediafax.


Ponta Exterminatorul si noua era Iohannis
8:34:23 AM
Megaplagiatorul a mai declansat o epurare in PSD, ba chiar pare se pregateasca debarcarea bunicului sau politic, Ion Iliescu. Excluderea lui Mircea Geoana, fost candidat prezidential, fost ministru de externe, fost presedinte al Senatului, probeaza ceea ce scriam recent: Victor Ponta are gura mare si anxietati pe masura, adica gigantice. Victor Ponta a esuat in principala sa misiune, adica in orbanizarea Romaniei. Victor Ponta este un Viktor Orban cu ghinion.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply