Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Liviu Dragnea sustine ca nu a dat vina pe americani pentru pierderea alegerilor si spune ca a trimis o scrisoare Ambasadei SUA: Nimeni n-a vorbit despre implicarea unei alte tari
9:31:00 AM
Presedintele executiv al PSD a negat, vineri seara, ca ar fi spus in sedinta de joi a Comitetului Executiv al PSD ca americanii s-ar fi opus ca Victor Ponta sa devina presedinte al Romaniei, asa cum afirmase Marian Vanghelie, precizand ca a trimis si o scrisoare amabasadei SUA in care infirma acest lucru. "Nimeni n-a vorbit la acea discutie de sase ore (sedinta CExN al PSD - n.red.) despre implicarea unei alte tari in aceste alegeri. Eu am explicat ca Facebook-ul este o retea de socializare americana, dar pe care au folosit-o romanii si s-au socializat pe Facebook si s-au hotarat sa voteze impotriva noastra, dar au votat romanii", a afirmat Liviu Dragnea, la RTV, potrivit Stiripesurse.ro.


webPR: Viata nu e ceva de la sine inteles
9:23:00 AM
In limba ebraica adam inseamna om, sau “a fi rosu”, iar adama – pamant. Omul si pamantul au aceeasi origine, aceeasi radacina. Omul este modelat din pamint. Este singe si suflet, iar sufletul este cel care ramane dupa ce ne intoarcem in pamant. Dar pana atunci, incercam sa nu il schilodim si sa nu il lasam acolo unde noi nu suntem si cu trupul. Doar incercam. Reusim de prea putine ori. Despre omul facut din pamant, sange si suflet, despre greutati si renuntari, despre traditii si, nu in ultimul rand, despre nunta, am stat de vorba cu reprezentantii a trei generatii dar care au multe in comun: Simona si George (Gyuri) Schimmerling, Adrian Roca-Rozenberg, jurnalist, redactor sef la TVR Cluj si cu o fosta balerina pe care vremurile grele ale razboiului si pasiunea pentru matematica au impins-o spre inginerie si planseta de proiectare. Din iubire pentru omul pe care l-a pierdut acum 30 de ani, dar si din respect pentru cel cu care este impreuna de 22 de ani, nu a dorit sa ii divulgam numele. Ii vom spune simplu, “Dora”.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply