Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Protest impotriva zidului de beton ridicat de Primaria sector 3 pe bd. Unirii din Capitala
8:07:00 AM
Mai multi cetateni din sectorul 3 al Capitalei au anuntat pe Facebook ca vor protesta duminica impotriva initiativei Primariei sectorului 3 de a ridica un zid de beton pe bd. Unirii, pe fasia de spatiu verde de langa magazinul Unirea. Reprezentantii Primariei sector 3 spun ca acest zid este "un element de decor urban care are scopul de a aduce un plus de identitate zonei, iar in momentul finisarii, el va fi imbracat in piatra naturala".


Decebal Traian Remes a pierdut procesul cu TVR, Rodica Culcer, Presedintia si DNA in cazul Caltabosul?
7:58:00 AM
Decebal Traian Remes a pierdut procesul pe care l-a intentat Rodicai Culcer, Televiziunii Romane, Presedintiei si DNA dupa ce postul public de televiziune a difuzat, in 2007, imaginile care au dus la demisia sa, in celebrul caz "Caltabosul". Solutia Tribunalului Bucuresti a fost pronuntata la 4 ani de la inregistrarea dosarului, dar nu este definitiva, Remes putand face apel in termen de 15 zile.


webRelease: Romanian PR Award si-a desemnat castigatorii celei de-a XII-a editii
7:56:26 AM
GOLIN Romania a fost desemnata "Agentia de PR a Anului" in cadrul celei de-a XII-a editii a competitiei Romanian PR Award care si-a anuntat laureatii intr-o gala festiva desfasurata aseara la JW Marriott. Cu ocazia decernarii premiului, Hortensia Nastase, Managing Partner GOLIN Romania, a declarat: "Cele mai tari succese, cele mai mari bucurii, cele mai frumoase momente se invart intotdeauna in jurul oamenilor. Iar faptul ca anul acesta Golin Romania a reusit, cum se spune in limbaj fotbalistic, eventul - Cupa si Campionatul - se datoreaza ECHIPEI. Echipei pe care Golinistii, cei mai buni oameni din cati exista, asa cum am spus intotdeauna, o formeaza cu clientii nostri, cei care au incredere in ideile, pasiunea si nebunia noastra, in visul nostru de a fi cei mai buni impreuna. Dar si Lowe si Initiative, prieteni si parteneri pe acest drum. Titlul Agentia Anului este cea mai frumoasa recunoastere a valorii acestei echipe minunate de oameni pasionati. #GoAllin!"


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply