Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

?Trafic paralizat in Ramnicu Valcea dupa un protest al transportatorilor impotriva cresterii RCA
6:03:35 AM
Peste 60 de autobuze si microbuze de la 21 de firme de transport persoane au blocat vineri pentru doua ore traficul in Ramnicu Valcea. Soferii au protestat impotriva mariri RCA si a ineficientei justitiei in cazul pirateriei, anunta Agerpres.


Impresii despre Pink Floyd The Endless River
6:00:05 AM
Sa scoti un album in 2014 sub sigla Pink Floyd este un risc imens. Nici daca avertizezi fanii ca este vorba de ramasite ale “The Divison Bell” sau refuzi sa-l promovezi intr-un turneu mondial, nu iti minimizezi riscul. Te-astepti la foarte multe, nefiind vorba de orice trupa, de orice muzicieni sau de un standard scazut. Si poate ca aici e problema: cu fiecare album, Pink Floyd a inovat ceva, fiecare nou disc a insemnat o alta stare, o alta poveste, un alt mesaj.


webPR: Istoria patentarii semintelor - sau cum fara inovatie, nu ar fi existat progres
5:57:17 AM
"Sistemul de patentare a adaugat combustibil flacarii creatoare a geniului" - Abraham Lincoln. Aceasta declaratie, facuta de unul din cei mai influenti presedinti ai Statelor Unite, subliniaza pe scurt obiectivul legislatiei patentelor din S.U.A. Ideea fundamentala este ca trebuie sa existe un mijloc prin care oamenii sa fie incurajati sa inoveze - deoarece fara inovatie, nu ar exista progres. Acelasi lucru este valabil si in cazul companiilor care activeaza in domeniul biotehnologiilor. Fara posibilitatea de a patenta eforturile si de a obtine un profit de pe urma lor, nu ar exista un stimulent real prin care oamenii sa fie motivati sa creeze tehnologii pe care le folosesc mii de fermieri in clipa de fata. Sunt unele voci care sustin ca unele companii agro-industriale au stat in spatele crearii unora din legile de patentare. Altii merg pana acolo incat spun ca aceste companii incearca sa patenteze viata. Nu asa stau lucrurile.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply