Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Solutia Ministerului Finantelor in privinta problemei redeventelor: Fuge de responsabilitate si paseaza cartoful fierbinte viitorului Guvern
3:40:00 PM
Ministerul Finantelor a gasit solutia pentru rezolvarea problemei redeventelor: Paseaza responsabilitatea viitorului Guvern. Motivul prelungirii sistemului actual al redeventelor cu un an este absolut incredibil: "Avem nevoie de timp sa-l dezbatem cu companiile petroliere, cu mediul de afaceri, cu societatea civila". "Trebuie sa avem predictibilitate fiscala". Asa a spus ministrul finantelor, Ioana Petrescu, motivand amanarea. Greu de crezut avand in vedere ca toate guvernele Ponta stiau inca din mai 2012 ca actualele cote de redevente petroliere sunt valabile pana la 31 decembrie 2014. Mai mult, toate guvernele Ponta s-au laudat ca vor gandi un nou sistem, astfel incat statul roman sa castige mai mult. Vezi ce declaratii a tot facut Ponta, in ultimii ani, despre redevente.


Doi angajati ai Ambasadei Marii Britanii la Kabul au fost ucisi in atentatul de joi
3:38:00 PM
Doi angajati ai Ambasadei Marii Britanii la Kabul - un afgan si un britanic - se afla printre victimele atacului comis joi dimineata de catre insurgenti talibani in capitala afgana, a anuntat diplomatia britanica, condamnand un "atentat infiorator", potrivit Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply