Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Sorina Matei: PSD trebuie sa recite astazi la televizor dupa Ghita, Romania TV si Victor Ponta
6:27:00 AM
Jurnalista Sorina Matei scrie, intr-un articol de pe blogul sau, ca "potrivit mesajelor interne ale PSD, in participarile publice de astazi (vineri -n.r.) ale liderilor PSD - aparitii in emisiuni televizate sau participari la radio, precum si in comunicarea online pe retelele de socializare, toti membrii partidului trebuie sa se informeze de pe  Romania TV, Economica.net si de pe siteul oficial al lui Victor Ponta.


INTERVIU Dr. Iulia Oana Rus, despre o interventie de extirpare a unui chist ovarian gigant: Pacienta s-a externa la trei zile dupa operatie, va urma un tratament de substitutie hormonala/ Cand ne confruntam cu o tumora de ovar, trebuie exclusa malignitatea
6:16:00 AM
O echipa de specialisti din cadrul Spitalului MedLife Brasov a realizat recent o interventie de tip histerectomie totala cu anexectomie bilaterala, reusind sa extirpe un chist ovarian gigant, de 9 litri. Pacienta in varsta de 41 ani s-a externat la 3 zile dupa interventie. Aceasta avea inainte de operatie 68 kg. In urma interventiei, pacienta a ajuns sa cantareasca 59 kg. Dr. Iulia Oana Rus, medic specialist obstetrica-ginecologie, care a facut parte din echipa medicala, a acordat un interviu in care a explicat cum se diagnosticheaza un astfel de chist ovarian, care sunt simptomele unui chist ovarian, cate tipuri exista si in ce consta recuperarea postoperatorie a pacientei.


Mircea Geoana, atacuri dure la sefii PSD: Ponta e micul Kim, nu micul Titulescu. Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice
6:15:00 AM
Mircea Geoana a lansat vineri atacuri dure la sefii PSD, dupa ce joi a fost exclus din partid impreuna cu Marian Vanghelie. Geoana a spus ca "bogat si corupt a devenit noua deviza a PSD-ului condus de triada Ponta - Ghita - Dragnea" si l-a comparat pe Ponta cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un. Geoana l-a acuzat pe Ponta ca a refuzat deliberat sa deschida noi sectii de vot in strainatate, desi fusese sfatuit sa faca asta de consultantii straini din campanie si de stafful de campanie: "Ponta e principalul responsabil pentru votul din diaspora, iar Corlatean e principalul sau complice".
In curs de actualizare


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply