Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Olimpicii romani au obtinut o medalie de aur, una de argint si doua de bronz la Turneul international de informatica Shumen2014
9:54:00 AM
Elevii romani din lotul olimpic de informatica al Romaniei au obtinut 4 medalii la Turneul international de informatica Shumen 2014. Medalia de aur a fost cucerita de Adrian-Catalin Badea, elev in clasa a VIII-a la Colegiul National de Informatica "Matei Basarab" din Ramnicu Valcea, care a participat in sectiunea de juniori a competitiei.
  • Descarca din articol subiectele de olimpiada


Ziua sinuciderii colective in PSD
9:52:00 AM
O viziune apocaliptica stranie, un imaginar sangeros bantuie de ani buni acest mare partid, dar in ciuda convulsiilor violente care l-au zguduit de fiecare data cand a pierdut alegerile, nimeni n-a murit de tot. Mircea Geoana ameninta pesedistii cu "sinuciderea colectiva" daca nu-si iau partidul din mana tripletei Ponta-Dragnea-Ghita. Tot cu sinuciderea colectiva ii ameninta Ioan Rus in martie 2006, cand acelasi Mircea Geoana organiza la hotel Confort impreuna cu grupul de la Cluj mazilirea lui Adrian Nastase, episod cunoscut in istoria partidului ca "noaptea cutitelor lungi".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply