Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Au fost readuse in tara 27 de monede dacice foarte rare, recuperate din Italia
10:31:00 AM
Un lot de 27 de kosoni dacici foarte valorosi vor fi prezentati luni intr-o conferinta de presa la Muzeul National de Istorie, dupa ce au fost recuperati din Italia, unde ajunsesera intr-un mod fraudulos. In ultimul an au fost recuperate mai multe loturi de monede dacice rare din diverse tari, precum Marea Britanie, SUA si Germania. Tot luni vor fi prezentate si cele 138 de monede gasite recent de trei copii intr-o vizuina de vulpe, in judetul Hunedoara.


Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat cheltuirea a 5,4 milioane de euro pentru consolidarea si modernizarea podului peste Dambovita de pe Soseaua Mihai Bravu
10:29:00 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti a aprobat vineri cheltuirea sumei de 5,4 milioane de euro pentru consolidarea si modernizarea podului peste Dambovita de pe Soseaua Mihai Bravu. Podul, dupa ce va fi consolidat, va fi dedicat doar circulatiei rutiere, urmand sa se desfiinteze trotuarele. Pietonii vor putea circula pe doua pasarele ce vor fi amplasate de-a stanga si de-a dreapta podului. Tot pe aceste pasarele vor fi trasate si pistele pentru biciclisti.


Primaria Capitalei va expropria 14 proprietati de pe bd. Liviu Rebreanu pentru largirea arterei intre bd. Nicolae Grigorescu si bd. 1 Decembrie 1918. Despagubirile se ridica la 1,6 milioane de euro
10:24:21 AM
Primaria Capitalei va expropria 14 proprietati de pe bd. Liviu Rebreanu pentru largirea arterei intre bd. Nicolae Grigorescu si bd. 1 Decembrie 1918, potrivit unui proiect de hotarare aprobat vineri de Consiliu General al Municipiului Bucuresti. Pentru cele 14 proprietati, ce insumeaza circa 4.000 mp de teren si 547 mp de constructii, municipalitatea ar urma sa plateasca circa 1,6 milioane de euro (7,3 milioane lei).


Fundatia Olimpica Romana a primit in folosinta, gratuit, 11.000 de metri patrati pe bd. Vasile Milea pentru a construi un patinoar acoperit si unul descoperit
10:23:33 AM
Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB) a dat in folosinta gratuita pe o perioada de 15 ani un teren de circa 11.000 de metri patrati situat pe bulevardul Vasile Milea Fundatiei Olimpice Romane, pentru ca aceasta sa realizeze un patinoar acoperit si unul descoperit.


Ioana Petrescu a taiat indemnizatii pentru AGA de la CEC si EximBank de jumatate de milion de euro
10:21:53 AM
Ministrul Finantelor, Ioana Petrescu, a limitat indemnizatiile platite reprezentantiilor institutiei in AGA de la CEC Bank si de la EximBank la cate o sedinta pe an, reducand semnificativ sumele platite de cele doua banci de stat, care economisesc astfel aproximativ jumatate de milion de euro, scrie Mediafax. Reprezentantii statului in AGA de la cele doua banci primeau pentru fiecare sedinta o indemnizatie echivalenta cu 25% din remuneratia presedintelui institutiei de credit, iar de regula se convoca AGA aproape in fiecare luna.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply