Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Samsung a lansat in Romania un smartphone a carui camera foto are zoom optic 10x
3:35:11 AM
Samsung a prezentat in Romania modelul Galaxy K zoom, smartphone care dispune de o camera foto avansata cu zoom optic 10x. Telefonul are ecran de 4,8 inch si cantareste 200 de grame. Va fi disponibil dupa jumtatea lui iunie, iar pretul nu a fost anuntat, insa va fi de peste 2.000 de lei.


Politicile nepotrivite de pe piata muncii duc la cresterea simultana a locurilor de munca vacante si a numarului somerilor
3:26:00 AM
Intr-o economie sanatoasa, o rata ridicata a locurilor de munca vacante indica o rata a somajului scazuta si invers. La noi, potrivit datelor transmise vineri de Statistica, cresc ambii indicatori: si lcurile de munca vacante si numarul de someri. Rata somajului este definita ca fiind proportia persoanelor somere inregistrate in totalul fortei de munca, iar rata locurilor de munca vacante ca raportul locurilor de munca vacante in totalul locurilor de munca in totalul fortei de munca. Cifrele comunicate de INS transmit de fapt ca avem o economie in care apar locuri de munca in sectoare in care absolventii sau somerii nu sunt pregatiti si  de cealalta parte, avem someri care stiu sa lucreze in industrii care nu au locuri de munca vacante.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply