Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Comandament de inundatii la Guvern. 36 de judete au intrat sub cod galben de ploi. Codul de inundatii poate fi extins
2:25:00 AM
36 de judete au intrat dimineata la ora 9.00 sunt avertizare cod galben de ploi, iar 14 judete sunt sub portocaliu de inundatii. Sambata dimineata codul galben va fi restrans pentru vestul tarii si va ramane doar pentru partea de est pana sambata seara, a anuntat Ion Sandu, directorul Administratiei Nationale de Meteorologie in cadrul Comandamentului de vineri dimineta de la Guvern.



Pensionarea judecatorului Mustata, amanata de CSM pana la o solutie in dosarul penal
2:20:20 AM
Plenul Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a amanat discutarea cererii de pensionare a judecatorului Stan Mustata, aflat in arest preventiv, avand in vedere ca acesta este suspendat din functia de magistrat si asteapta o solutie in dosarul penal in care este acuzat de fapte de coruptie, au declarat vineri pentru Agerpres reprezentanti ai CSM.


Managerul Spitalului Athena din Timisoara si sefa de laborator, retinuti pentru trafic de ovule
2:05:00 AM
Managerul Spitalului privat Athena din Timisoara si sefa de laborator, ambii cetateni greci, au fost retinuti, in noaptea de joi spre vineri, de procurorii DIICOT din Timisoara, in dosarul privind traficul de ovule. Cei doi urmeaza sa fie prezentati instantei cu propunere de arestare preventiva.


Criza din Ucraina. Rusia isi retrage trupele de la granita (John Kerry)
1:29:00 AM
Rusia isi retrage soldatii aflati la frontiera cu Ucraina, a confirmat joi secretarul de stat american, John Kerry, care a denuntat totodata patrunderea in estul Ucrainei a unor luptatori ceceni prorusi, scrie AFP. In schimb, "exista dovezi potrivit carora luptatori rusi au trecut frontiera, personal din Cecenia antrenat in Rusia trece granita pentru a agita spiritele, pentru a se angaja in lupte", a acuzat John Kerry.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply