Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Peste 1,5 milioane lei cheltuieli publice pentru stampile, timbre autocolante si buletine de vot pentru alegerile europarlamentare
6:31:13 AM
Ministerul Afacerilor Interne a atribuit contracte de peste 1,56 milioane de lei in lunile aprilie - mai pentru achizitionarea de stampile, timbre autocolante si tiparirea buletinelor de vot necesare organizarii alegerilor europarlamentare. Contractele au fost alocate Monetariei Statului, Imprimeriei Nationale si Regiei Autonome Monitorul Oficial. 


Ministerul Afacerilor Externe a lansat o licitatie de peste 25 milioane lei pentru modernizarea serviciilor publice printr-un sistem informatic
6:27:24 AM
Contractul are valoarea estimata de circa 25 milioane RON, dar ar putea creste pana la 32,6 milioane RON in urma unor eventuale suplimentari, se arata in anuntul de participare publicat in SEAP vineri, 30 mai. Este vorba de Sistem Informatic pentru Managementul Integrat al Serviciilor pentru Cetateni (SIMISC) si ar urma sa fie finantat prin fonduri europene - Programul Cresterea Competitivitatii Economice.


Crin Antonescu a anuntat ca nu candideaza la presedintie
6:25:00 AM
Crin Antonescu a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca a decis ca nu va candida la presedintie, pentru a lasa loc unui candidat care sa fie "acceptat" mai usor de fortele politice de dreapta si de presa de dreapta.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply