Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Povestile fotbalului: Cum a hotarat sa se retraga Lazar Sfera, unul dintre cei mai mari fundasi romani. O poveste trista dincolo de dreptunghiul verde
10:43:00 PM
Gazeta Sporturilor, iulie 1941: "Am promis o veste intristatoare. Pentru noi ca si pentru sportul romanesc. Lazar Sfera s-a retras din fotbal (...) Cu plecarea lui Lazar Sfera, tribunele, altadata framantate de entuziasm, raman fara copilul alintat al aplauzelor. El intra in galeria marilor jucatori ai fotbalului romanesc". In spatele acestui anunt statea o uriasa drama familiala si o poveste de iubire parinteasca care nu a cunoscut timp si distante.


?MAGAZIN Cele mai mari 5 amenintari la adresa rasei umane. Avem nevoie de Luna? Suferea Harry Potter de Psychosocial short stature? Internetul e pe moarte? Sunteti sau nu un terorist?
10:37:00 PM
Persoanele cu un nivel ridicat de cinism risca sa dezvolte la batranete dementa, conform unui nou studiu publicat acum doua zile in revista de specialitate "Neurologia". Pana acum, cinismul era legat de bolile de inima si de o stare de sanatate mai deteriorata, dar acum putem adauga la lista bolilor si dementa. Studiul a fost realizat in Finlanda pe circa 1500 de persoane, timp de 8 ani. Probabilitatea de aparitie a dementei creste odata cu inaintarea in varsta, dar sa fim clari: nu toti oamenii fac dementa. In jurul varstei de 85 de ani, aproximativ 35 de persoane din 100 sufera de aceasta boala.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply