Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ASF a aprobat noua organigrama, cu 35% mai putine functiile de conducere. Aceasta va intra in vigoare la 1 octombrie
10:16:24 AM
Consiliul ASF a aprobat vineri noua arhitectura institutionala a Autoritatii de Supraveghere Financiara, aceasta urmand sa devina operationala de la 1 octombrie 2014, se arata intr-un comunicat al autoritatii de reglementare. Organigrama reduce nivelele ierarhice de la 5 la 3, desfiintand pozitiile de management intermediare taind astfel functiile de conducere cu peste 35%, se mai arata in comunicatul ASF (vezi documentul in atasament).


Printul Charles, incantat de painea secuiasca pe care a mancat-o la Valea Zalanului
10:15:17 AM
Printul Charles a fost incantat de painea secuiasca traditionala cu cartofi pe care a gustat-o la petrecerea campeneasca organizata de satenii din Valea Zalanului (Covasna), el considerand interesant ca aceasta paine se vinde acum si in Marea Britanie, fiind produsa la brutaria unui covasnean, transmite Mediafax.


VIDEO. Vladimir Tismaneanu: In cele patru decenii de comunism, nici una dintre institutiile staliniste esentiale nu a fost zdruncinata.
10:02:00 AM
“Stalinism pentru eternitate”, fundamentala lucrare a profesorului Vladimir Tismaneanu despre comunismul romanesc, a aparut intr-o noua editie la editura Humanitas. Cartea va fi lansata sambata, 31 mai, ora 12 00, la Bookfest. Mai jos puteti urmari o scurta discutie despre sursele si receptarea cartii.

Comanda cartea “Stalinism pentru eternitate. O istorie politica a comunismlui romanesc” de Vladimir Tismaneanu, cu autograful autorului, de pe Giftbooks.ro



Sorin Oprescu: Nu sunt vizat de ancheta DNA, nu stiu ce contracte sunt vizate
10:00:00 AM
Primarul Sorin Oprescu a declarat vineri ca a pus la dispozitia DNA toate documentele cerute de procurori in ancheta care il vizeaza pe directorul Directiei de infrastructura din Primaria Capitalei, Madalin Dumitru. Oprescu a spus ca nu cunoaste calitatea procesuala in care este audiat acesta.


Romtelecom si Cosmote Romania isi pregatesc rebranding-ul sub identitatea Telekom. Noile denumiri comerciale nu sunt dezvaluite inca
9:59:28 AM
Romtelecom si Cosmote Romania se pregatesc sa-si lanseze serviciile ca parte a "familiei Deutsche Telekom" si vor folosi, in acest sens, identitatea "Telekom", au anuntat ele, vineri, intr-un comunicat de presa, ce nu dezvaluie, insa, denumirile exacte pe care le vor avea. Acestea vor fi comunicate dupa finalizarea tuturor procedurilor legale, arata comunicatul, care precizeaza in schimb ca numele si identitatile comerciale ale companiilor Germanos Telecom Romania, Sunlight Romania Filiala Bucuresti, NextGen si Telemobil nu vor fi schimbate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply