Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Jay Carney demisioneaza din functia de purtator de cuvant al Casei Albe
3:30:54 PM
Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a anuntat vineri plecarea purtatorului de cuvant al Casei Albe, Jay Carney, dupa mai mult de trei ani in care a ocupat aceasta functie, anunta AFP.


Un fost sef al aeroporturilor din Bucuresti, cercetat in trecut de DNA, numit director la Compania Nationala Aeroporturi Bucuresti
3:19:00 PM
Sorinel Ciobanu, fost sef al aeroporturilor Baneasa si Otopeni, cercetat in trecut de DNA pentru abuz in serviciu, a fost numit director general interimar al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti (CNAB), care administreaza aeroporturile Capitalei, informeaza Mediafax. Decizia a fost luata vineri, in prima sedinta a noului Consiliu de Administratie al Aeroporturi Bucuresti.


Coduri portocaliu si galben de inundatii pe Dunare: zece judete afectate
3:00:57 PM
Hidrologii au emis, vineri, avertizari Cod portocaliu si Cod galben de inundatii pe Dunare, care vor intra in vigoare sambata, la ora 6,00, zece judete fiind afectate. Potrivit Institutului National de Hidrologie si Gospodarire a Apelor (INHGA), Codul portocaliu va intra in vigoare in intervalul 31 mai, ora 6,00 - 1 iunie, ora 6,00, pe Dunare pe sectorul aval Turnu Magurele - Zimnicea (judetul Teleorman) si pe sectorul aval Calarasi-amonte Harsova (judetele Calarasi, Constanta si Ialomita), relateaza Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply