Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Parlamentul a validat sase membri titulari ai CNA. Cum se va imparti politic arbitrul audiovizualului dupa votul de azi
11:09:53 AM
Parlamentarii au validat, marti, in sedinta comuna sase membri titulari pentru Consiliul National al Audiovizualului - doi propusi de PSD, unul de PNL, unul de UDMR, unul de Guvern si unul de Presedintie. Potrivit Agerpres, doi candidati propusi de PDL, respectiv de UNPR, nu au intrunit numarul de voturi necesare pentru a fi validati. Dupa ce noii membri isi vor prelua atributiile, CNA va fi dominat de persoane propuse de USL.
  • Vezi cum se va schimba configuratia politica in arbitrul audiovizualului, CNA, dupa votul de marti.


Studiu: De teama unui faliment, doar 17 romani dintr-o suta ar demara o afacere. Cei mai multi si-ar deschide o alimentara
11:04:00 AM
Doar 17.5% dintre romani se gandesc la perspectiva initierii unei afaceri pe cont propriu in urmatoarele 6 luni. Procentul plaseaza tara noastra pe locul 56 din 59 de tari evaluate si pe ultimul loc in randul tarilor cu economie orientata pe eficienta, se arata intr-un studiu lansat marti de Fundatia Post Privatizare. "Cifrele nu sunt surprinzatoare daca este sa luam in calcul faptul ca romanii sunt unii dintre cei mai tematori  intreprinzatori mondiali. Aproape jumatate  (45.99%) din populatia adulta a Romaniei evita sa-si infiinteze o firma noua de teama unui esec financiar", spune Peter Barta, CEO FPP. Cei care s-ar incumeta in zona privata, si-ar deschide cel mai curand o alimentara.(vezi in atasament studiul integral)


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply