Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cine e mai presus de lege?
9:00:48 AM
Nimeni, ne raspunde  sec si fara spatiu de interpretare art.16 alin.2 din Constitutie. Nimeni, in afara de noi, ne-au raspuns ieri membrii Senatului Romaniei. Situatia de fapt este una simpla: Agentia Nationala de Integritate a stabilit faptul ca un membru al Senatului se afla in stare de incompatibilitate, Inalta Curte de Casatie si Justitiei a confirmat aceasta incompatibilitate prin hotarare irevocabila.


Rata somajului atinge un nou record in zona euro in septembrie: 11,6%, respectiv 18,49 milioane de someri
8:57:49 AM
Rata somajului in zona euro a ajuns la 11,6% in septembrie, fata de 11,5% in luna precedenta, pentru care cifra a fost revizuita in crestere, potrivit datelor publicate miercuri de oficiul european pentru statistici Eurostat, citate de AFP.


Comisia Europeana intentioneaza sa prezinte raportul privind Romania in cadrul MCV pana la finalul anului
8:56:00 AM
Comisia Europeana (CE) intentioneaza sa-si respecte pozitia din vara acestui an de a publica raportul suplimentar privind Romania din cadrul Mecanismului de Verificare si Cooperare (MCV) pana la finalul acestui an, a declarat miercuri Olivier Bailly, purtator de cuvant al CE, in cadrul briefingului de presa zilnic, raspunzand unei intrebari privind declaratia anterioara a ministrului roman al afacerilor europene, Leonard Orban, potrivit caruia documentul ar putea fi adoptat in ianuarie 2013, transmite Agerpres.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply