Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Simt nevoia acuta sa scriu muzica - interviu cu HIROMI
7:20:13 AM
Twin Arts in parteneriat cu Ambasada Japoniei la Bucuresti prezinta: Hiromi: The Trio Project featuring Anthony Jackson & Simon Phillips. Aflat in premiera la Bucuresti, grupul va concerta simbata, 10 noiembrie, ora 20.00, la Sala Radio.


Asociatia Secular-Umanista: Ministerul Educatiei confirma politica de inscriere din oficiu a elevilor la orele de Religie. Cine decide confesiunea studiata?
7:20:00 AM
Asociatia Secular-Umanista din Romania (ASUR) a intrat recent in posesia copiei unui document emis in urma cu doua saptamani de catre Ministerul Educatiei prin care se confirma practica de inscriere din oficiu a elevilor la orele de Religie, precizeaza ASUR intr-un comunicat de presa, in care solicita Ministerului Educatiei "retragerea de urgenta a adresei sus-mentionate si cere acestuia sa ia toate masurile care se impun pentru a preveni indoctrinarea religioasa a elevilor."


Leul se apreciaza usor in fata euro si pierde teren in fata francului elvetian. Dealeri: Moneda locala a intampinat o rezistenta la nivelul de 4,54/Eur
7:14:56 AM
Leul s-a apreciat marti pana la un nivel de 4,5358 unitati in fata euro dupa ce incheiase marti la un nivel sensibil apropiat- 4,537 unitati pentru un euro. In fata francului elvetian, leul a pierdut teren (cursul ajungand la 3,755lei/chf). Potrivit dealerilor, tiparul de tranzactionare este foarte similar cu ceea ce s-a intamplat in piata locala inca de saptamana trecuta si semnaleaza presupuse interventii oficiale.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply