Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

VIDEO Un copac este smuls din radacini in timpul uraganului Sandy, in curtea unei case
9:50:00 AM
O familie a surprins in imagini momentul in care puternicul uragan Sandy smulge din radacini un copac din curtea lor din Long Island, New York.


Statele Unite intre uraganul Sandy si alegerile prezidentiale
9:49:00 AM
Statele Unite ale Americii au trecut, de-a lungul istoriei lor, prin cateva incercari care i-au pus in balanta destinul. Doua dintre ele ne sunt contemporane: una, furtuna de proportii mitice Sandy, din care de-abia iesim, si alta, in care intram in doar cateva zile, alegerea celui de al 45-lea presedinte american.


Directorul Salii Palatului cere bariere pentru a-i scapa pe soferi de mafia parcangiilor. Sorin Oprescu ii trimite pe soferi intr-o parcare virtuala
9:43:00 AM
Lucian Iliescu, directorul Salii Palatului si consilier general (PDL), a cerut ca Primaria Bucuresti sa puna bariere la intrarea in parcarea de la Sala Palatului acuzand ca bucurestenii care vin la spectacole nu pot sa isi lase masina acolo din cauza mafiei parcangiilor. Primarul Sorin Oprescu spune ca cei care vin la Sala Palatului ar trebui sa parcheze in parcarea subterana de la Piata Walter Maracineanu unde vor fi 520 de locuri. Aceasta parcare nu exista insa, iar lucrarile de construire nici macar nu au inceput.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply