Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dupa ce a condus cu 211 km/h, Michael Ballack cere amenda minima pentru ca este somer si nu are venituri
10:29:00 AM
Pe 17 octombrie 2012, Michael Ballack a fost surprins conducand cu 211 km/h pe autostrada A-5 din provincia spaniola Caceres. A fost arestat, iar apoi Ministerul Public a propus suspendarea carnetului pe doi ani si o amenda de 10.000 de euro. Avocatul fostului international german a surprins la proces: vrea amenda minima, motivand ca Ballack este somer si nu are venituri.


Conferinta a ziarului Bursa - Rolul bancilor in restructurarea companiilor
10:28:51 AM
Activitatea bancara ocupa un loc atat de important in viata economica contemporana, incat revenirea, dupa perioada de criza, este de neimaginat fara un aport substantial al bancilor. Ziarul "Bursa" continua seria conferintelor anuale pe teme de mare actualitate in domeniul economico-financiar si organizeaza, cu sprijinul Bancii Nationale a Romaniei, conferinta "Rolul bancilor in restructurarea companiilor", in data de 13 noiembrie 2012, la sediul BNR, sala Mitita Constantinescu.


VIDEO Ambasadorul Ucrainei, Teofil Bauer: O conditie pentru solutionarea conflictului din Transnistria este pastrarea integritatii teritoriale a Moldovei
10:24:29 AM
Solutionarea conflictului din Transnistria trebuie sa se faca in baza dreptului international si cu conditia pastrarii integritatii teritoriale a Republicii Moldova, a declarat miercuri ambasadorul Ucrainei la Bucuresti, Teofil Bauer.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply