Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Victor Ponta: Putem reporni POSDRU din luna decembrie
6:47:01 AM
Premierul Victor Ponta a declarat la inceputul sedintei de Guvern de marti ca Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane (POSDRU) ar putea sa fie repornit din luna decembrie. "Astazi avem pe ordinea de zi memorandumul de la Programul Operational Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane. Inteleg ca luna viitoare avem auditul si practic putem reporni POSDRU din luna decembrie, asumandu-ne lucrurile rele facute in perioada 2009 - 2011", a spus Ponta.


Ponta despre noul sistem de sustinere a bacalaureatului din 2013: Nu vrea domnul presedinte, asta e! Dansul nu mai da Bacalaureatul
6:44:50 AM
Premierul Victor Ponta i-a cerut ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, sa prezinte Guvernului, saptamana viitoare, o informare despre noul sistem de sustinere a bacalaureatul din 2013. "O sa va rog pentru saptamana viitoare sa ne informati ce se intampla cu pregatirea pentru Bac-ul de anul viitor. Vreau sa stie toti copiii si toti parintii din timp care va fi sistemul de la anul viitor. Nu vrea domnul presedinte, asta e, dansul nu mai da Bacalaureatul, noi trebuie sa ne gandim la cei care au de dat Bacalaureatul la anul si e foarte important sa avem un sistem corect, dar mult mai adaptat la realitati", a spus Ponta.


Ambasadorul Ucrainei, Teofil Bauer, discuta online miercuri, de la ora 12.00, despre rezultatele alegerilor parlamentare si relatia bilaterala cu Romania
6:40:00 AM
Primul mare scrutin din Ucraina dupa ce Viktor Ianukovici a fost ales presedinte, in 2010, a fost castigate de Partidul Regiunilor, aflat la putere. Ambasadorul Ucrainei, Teofil Bauer, discuta miercuri online cu cititorii HotNews.ro, de la ora 12.00, despre evolutia relatiei cu Rusia si Uniunea Europeana, despre viitorul relatiilor bilaterale Kiev - Bucuresti si cum vede Ucraina, membra a formatului 5+2, evolutiile din Republica Moldova, tara in care are o puternica minoritate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply