Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

PSG ofera 100 de milioane de euro pentru Cristiano Ronaldo - La Paris ar putea ajunge si Jose Mourinho
6:52:34 AM
Paris Saint-Germain este pregatita sa ofere nu mai putin de 100 de milioane de euro pentru a-si asigura serviciile jucatorului Cristiano Ronaldo, informeaza Gazzetta dello Sport. Conform jurnalistilor italieni, la Paris ar urma sa ajunga "la pachet", in vara lui 2013, si Jose Mourinho, actualul tehnician al celor de la Real.


Nicolaescu: Mi-am stricat dimineata amintindu-mi ca mai exista Mark Gitenstein in Romania. Oamenii obisnuiti vad ei singuri despre ce este vorba si n-au nevoie sa fie dirijati, sa fie intoxicati, otraviti chiar, de oameni ca Gitenstein
6:45:00 AM
Liderul PNL Eugen Nicolaescu a facut o declaratie extrem de dura la adresa ambasadorului SUA la Bucuresti, Mark Gitenstein. "Fac o gluma amara, mi-ati stricat dimineata aducandu-mi aminte ca mai exista domnul Gitenstein in Romania, pentru ca pana acum, din punctul meu de vedere, nu ne-a facut decat rau sau modul in care ne-a tratat a aratat ca ne desconsidera ca popor si ca natiune si ca tara si ca vine dumnealui, un mare invatat, un mare specialist in democratie sa ne spuna unde gresim si ce sa facem", a spus Nicolaescu, viceliderul deputatilor liberali, intr-un interviu la RFI.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply