Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Statutul parlamentarilor: Termenul de 45 de zile pentru contestarea raportului ANI - neconstitutional. Decizia Curtii e obligatorie
8:06:30 AM
Curtea Constitutionala a decis miercuri ca este neconstitutionala modificarea la Statutul deputatilor si senatorilor referitoare la termenul de 45 de zile in care parlamentarul poate contesta in instanta raportul de evaluare al Agentiei Nationale de Integritate, scrie Agerpres.


Raluca Turcan: Majoritatea USL a peticit nedreptatea facuta de Ecaterina Andronescu invatatorilor si educatorilor din Romania pe care Guvernul Ponta ii voia cu facultate in 6 ani
8:05:00 AM
"Majoritatea USL a peticit, ieri, nedreptatea facuta de Ecaterina Andronescu invatatorilor si educatorilor din Romania pe care Guvernul Ponta ii voia pe toti cu facultate in 6 ani de zile. Astfel, ei au eliminat complet conceptul de educatie continua aplicabil cadrelor didactice din invatamantul primar si gradinite", informeaza Raluca Turcan printr-un comunicat de presa. Potrivit deputatului PDL, care este secretar al Comisiei pentru invatamant din Camera Deputatilor, "pentru 16.000 de educatori si invatatori, USL a blocat perfectionarea continua si cresterea salariilor".


Deputatul Ion Stan, trimis in judecata de procurorii DNA pentru trafic de influenta
7:58:00 AM
Procurorii Directiei Nationale Anticoruptie au dispus trimiterea in judecata a deputatului Ion Stan, acuzat de doua infractiuni de trafic de influenta, anunta Agerpres. El este acuzat ca ar fi pretins sume importante de bani in schimbul carora s-ar fi angajat fata de omul de afaceri Nicusor Dima, care i-ar fi sponsorizat campania electorala, ca ii va obtine contracte cu statul. Dosarul lui Ion Stan a fost inaintat spre judecare Inaltei Curti de Casatie si Justitie.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply