Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet ataca in instanta revocarea lor din CSM
8:52:54 AM
Judecatorii Alina Ghica si Cristi Danilet au atacat la sectia de contencios a Inaltei Curti de Casatie si Justitie (ICCJ) decizia Consiliului Superior al Magistraturii din 26 februarie prin care au fost revocati din functia de membri ai Consiliului, anunta Agerpres.


Ce inseamna in practica eliminarea examenelor transdisciplinare? Daniel Funeriu: Copiii vor invata doar la materiile din care 'se da examen' si vor deveni mici 'robotei de rezolvat probleme', fara legatura cu realitatea
8:44:00 AM
"Elevii vor avea in programa materii al caror continut, ca e atractiv sau nu, ca e invatat sau nu, nu conteaza. (...) Se va crea o 'programa paralela', copiii vor invata doar la materiile din care 'se da examen'" si vor deveni "mici 'robotei de rezolvat probleme', fara legatura cu realitatea", sustine fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu intr-un comunicat remis HotNews.ro. Potrivit consilierului prezidential, acestea sunt in practica efectele eliminarii examenelor transdisciplinare. Proba transdisciplinara de stiinte reuneste chimia, fizica si biologia si urma sa fie sustinuta la finalul gimnaziului, in 2016.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply