Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Cum a ajuns UKIP, un partid populist, sa influenteze radical discursul politicienilor mainstream din Marea Britanie
4:39:31 PM
E o manevra clasica sa directionezi nesiguranta generala spre straini. Problemele reale sunt deficitul democratic din Uniune - o trauma care va trebui tratata mai devreme sau mai tarziu - si taierea cheluielilor publice. Cameron se preface ingrijorat de romani si bulgari tot pentru a atrage simpatia potentialilor sustinatori ai UKIP, dar realist vorbind nu se va putea face nimic in legatura cu liberalizarea pietei muncii - si nu se va vrea, pentru ca economia are nevoie de forta solida de munca in toate domeniile.


Crin Antonescu: Nu putem substitui serviciile secrete partidelor. Ar fi un dezastru/ Eu cred ca Serviciile il ajuta pe Victor Ponta si e normal asa
4:30:00 PM
Liderul PNL, Crin Antonescu, a vorbit la Realitatea TV despre Serviciile secrete din Romania sustinand ca-si doreste ca acestea sa fie puternice si independente si ca s-ar opune mereu ca acestea sa fie substitutie partidelor politice sau invers "pentru ca ar fi un adevarat dezastru". "Cat am fost presedinte interimar am avut o colaborare normala cu Serviciile, dar le-am rugat sa faca ceea ce trebuie, nu pentru mine ci pentru imaginea tarii, in situatia in care eram ponegriti in tot Occidentul", a declarat Antonescu.
emisiunea este in desfasurare


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply