Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Prima impresie: Samsung Galaxy Note 8.0
7:09:28 AM

Samsung a lansat la Mobile World Congress 2013 (MWC) o noua editie a tabletei Galaxy Note, de data aceasta cu o diagonala de 8 inci. Cu un procesor nou, mai multa memorie RAM si un design imbunatatit, Note 8.0 ataca direct iPad Mini. 



Business-story Bilantul aventurii Mechel in Romania - 1,7 miliarde de lei pierderi, aproape 7.000 de locuri de munca desfiintate, 60 de milioane de euro datorii si cinci combinate lasate de izbeliste
7:08:00 AM
In urma cu mai putin doi ani de zile unul din oligarhii Rusiei, Igor Zyuzin, dadea asigurari Palatului Cotroceni si ministrului de atunci al Economiei, Ion Ariton, ca firma pe care o controleaza, Mechel, va investi masiv in tara noastra in urmatorii zece ani. Anuntul acesta venea imediat dupa finalizarea unei investitii de 50 de milioane de dolari intr-o otelarie electrica la combinatul siderurgic de la Otelul Rosu. Intentiile erau mari pentru ca Mechel dorea sa se apropie usor-usor de liderul incontestabil al pietei siderurgice autohtone, ArcelorMittal Galati, companie aflata in declin din cauza caderii comenzilor de la export si a problemelor cu achizitia de curent electric. Spre finele anului trecut, Zyuzin a trebuit sa schimbe brusc strategia si sa anunte vanzarea activelor sale din statele europene, inclusiv Romania.


Tranchilizarea natiunii
7:05:00 AM
Exista doar ceea ce apare la televizor. Ce exista azi cu adevarat in lumea noastra? Unguri, ursi, lei si Traian Basescu. Micul univers romanesc a incremenit de groaza ca ungurii vor destabiliza tara cu eterna complicitate a maleficului presedinte vandut Budapestei. O inexplicabila empatie cu fiarele interlopilor Nutu si Sile Camataru face ca toate televiziunile sa transmita live fiecare raget sau mormait care acopera total urletele disperate ale fostilor angajati de la Mechel Campia Turzii. Unii cred ca totul se reduce la prostia presei, ahtiata dupa audienta facila. O fi si asta, dar putem observa cum prostia face casa buna cu ticalosia.


Doi rusi au fost condamnati la inchisoare intr-un complot bizar de a prelua puterea in Ekaterinburg
7:04:14 AM
Doi cetateni rusi au fost condamnati fiecare la cate patru ani si jumatate de inchisoare dupa ce un tribunal din Ekaterinburg (Federatia Rusa) i-a declarat vinovati intr-un "complot bizar" prin care au incercat "sa preia puterea" in orasul situat in regiunea Urali, transmite RIA Novosti. Judecatorii au declarat ca Leonid Kabarov (65 de ani), fost colonel in perioada sovietica, si inventatorul Viktor Kralin au conspirat impreuna cu alte sapte persoane sa asasineze mai multi oficiali regionali si sa arunce in aer liniile de inalta tensiune pentru "a provoca panica in randul populatiei".


Scandal imens de spionaj in Spania - Numele Becali apare pe lista drept mafia romna
7:03:56 AM
Un imens scandal de spionaj si interceptari telefonice ilegale a izbucnit in Spania, agentia "Metodo 3" fiind acuzata de practici ilegale, informeaza elperiodico.com. Interesant este faptul ca printre cei urmariti se afla un personaj (n.r. Jose Marine Declara) despre care se precizeaza ca a avut legaturi "cu mafia româna, familia Becali".


Dan Schwartz, AMCHAM: ?Incantarea d-lui Voinea de la momentul introducerii sistemului TVA la incasare s-ar putea sa dispara atunci cand va vedea efectele in piata
6:55:00 AM
Incantarea d-lui Voinea (ministrul delegat pentru Buget Liviu Voinea-n.red.) de la momentul introducerii sistemului TVA la incasare s-ar putea sa dispara atunci cand va vedea efectele in piata. S-ar putea ca aceasta masura ca in loc sa aduca venituri la buget, sa le diminueze. Datorita imposibilitatii de a-si deduce tva, tendinta e de a renunta la furnizori si a gasi alte surse pentru achizitiile lor. Contribuabilii mici raman fara business iar cei mari vor avea costui suplimentare cu identificrea unor noi furnizori.a declarat, miercuri, intr-o conferinta de presa, Dan Schwartz, membru in Comitetul Fiscal al AmCham Romania si managing parnter al companiei de consultanta RSM Scot.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply