Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Mihaela Mitroi, AmCham: ANAF sa se apropie de cetatean, dar s-o faca online!
6:02:24 AM
"In Bulgaria au ramas - dupa reforma Administratiei lor fiscale- cu numai 5 administratii fiscale locale iar gradul de colectare a urcat cu 5% ca procent in PIB. La fel, in Polonia se deruleaza in prezent un exercitiu similar, finantat nu de BM ci de UE cu 70 de milioane de euro. Ei sunt acum in al treilea an de implementare. Polonezii au reusit in acesti 3 ani o crestere cu 2-3% a gradului de colectare in PIB. In Romania, estimam o crestere cu 3-4% a gradului de incasare daca reforma ANAF va fi un succes", a spus miercuri Mihaela Mitroi, partener PwC la o conferinta organizata de AmCham. Nu contaza unde e ANAF- la Ministerul de Finante sau in subordinea Premierului- impirtant este sa creasca gradul de colectare, mai spune Mitroi.


Schimb de focuri intr-o fabrica din Elvetia, soldat cu mai multi morti
6:01:37 AM
Un schimb de focuri a izbucnit intr-o fabrica de prelucrare a lemnului din Menznau, in centrul Elvetiei, soldat cu mai multi morti si raniti, a anuntat politica, preluata de AFP.


Papa Benedict al XVI-lea, ultima aparitie publica in calitate de sef al Bisericii Catolice: Dumnezeu nu va lasa sa se scufunde nava sa, in ciuda apelor agitate
5:56:48 AM
Papa Benedict al XVI-lea afirma, in ultimul mesaj adresat catolicilor din lumea intreaga in aceasta calitate, ca "Dumnezeu nu va lasa sa se scufunde nava sa", in ciuda "apelor agitate" si a precizat ca si dupa demisia sa va continua sa sustine Biserica prin rugi, scrie AFP.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply