Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Seful Pentagonului: America nu poate impune lumii viziunile sale
5:49:26 AM
Noul secretar american al Apararii, Chuck Hagel, a declarat meircuri, la scurt timp dupa depunerea juramantului la Pentagon, ca America nu poate "sa impuna opiniile sale lumii" si trebuie sa lucreze impreuna cu aliatii sai, relateaza AFP.


Tribunalul Bucuresti a suspendat Planul Urbanistic Zonal care stabileste traseul drumului expres spre autostrada Bucuresti - Pitesti
5:45:00 AM
Tribunalul Bucuresti a suspendat, joi, Planul Urbanistic Zonal care stabileste traseul drumului expres spre autostrada A1 - Bucuresti-Pitesti, potrivit unui comunicat emis de Grupul de Oponenta a Proiectului Drum Expres Penetratie Ciurel - A1, un ONG care se opune realizarii acestui proiect si doreste anularea documentatiei de urbanism. Ion Dedu, seful Directiei de Infrastructura din Cadrul Primariei Capitalei sustine ca hotararea  Tribunalului nu afecteaza proiectul, iar lucrarile vor continua de indata ce municipalitatea va avea bani. In acest moment lucrarea este blocata din lipsa fondurilor.


Gigi Becali a primit amenda maxima de 8.000 lei pentru declaratii discriminatorii privind Cultul crestin Baptist
5:44:00 AM
Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii a hotarat amendarea lui Gigi Becali cu 8.000 de lei, amenda maxima, pentru discriminare. CNCD arata ca Becali a fost sanctionat pentru ca in cadrul unei emisiuni televizate a facut declaratii discriminatorii cu privire la convingerea religioasa a persoanelor ce apartin Cultului crestin Baptist.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply