Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Economie

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tudorel Andrei, presedintele INS: Datele finale ale Recensamantului nu vor soca. Diferentele fata de rezultatele preliminare nu sunt mari
6:17:00 AM
Rezultatul final al Recensamantului populatiei va fi facut public in data de 4 iulie, insa rezultatele nu sunt surprinzatoare, a declarat vineri presedintele INS Tudorel Andrei in cadrul unei conferinte de presa. Institutul National de Statistica incearca sa recupereze datele privind cele un milion de persoane estimate ca nu au fost recenzate, prin confruntare cu informatiile primite de la sursele administrative, cum ar fi ANAF sau centrele universitare, a explicat Silvia Pisica, director general in cadrul INS. "Au fost procesate circa 38 de milioane de formulare.
La nivelul fiecarei inregistrari individuale, fiecare informatie a fost verificata prin 600 de tipuri de corelatii pentru a nu ne confrunta cu erori voite. Un individ nu putea afirma ca este inginer de profesie dar are ca ultima scoala absolvita. Au fost asemenea situatii care au fost imediat verificate si corectate.", a spus Pisica.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply