Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Dar cu sapa cine da? Lantul slabiciunilor, varianta 2013. In rolurile principale: Remus Pricopie, Victor Ponta, Ecaterina Andronescu, plus loaza mediocra
10:28:00 AM
"Accidentul Funeriu" trebuia sa se termine. A fost mai mare presiunea loazelor care vor o nota mare, a parintilor de loaze care voteaza, a patronilor de universitati particulare care au nevoie de cit mai multi potentiali absolventi de liceu. Rezultatele la Evaluarea nationala 2013 sfideaza statistica, sociologia si bunul simt, numarul notelor peste 5 fiind cu zece puncte procentuale mai mare decit in 2012 din cauza unor subiecte mult mai usoare. Efectele acestei trucari oficiale a concursului sint, din pacate, pe termen lung: uniformizarea in jos a valorilor, pacalirea parintilor ca au copii buni ce nu mai trebuie stimulati sa evolueze, indepartarea elevilor slabi de solutia fireasca a unei scoli profesionale, imposibilitatea de a mai discerne intre elite si mediocri. Comentarii in plus sint inutile, Caragiale a descris deja acum o suta de ani tarele unui sistem educational rezistent la orice reforma si flexibil in fata presiunilor de orice tip.
  • Va inviti sa cititi schita Lantul slabiciunilor, varianta 2013. In rolurile principale: Victor Ponta, Remus Pricopie, Ecaterina Andronescu, Corina Dumitrescu, Catalin Croitoru, plus loaza mediocra - personaj colectiv.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply