Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Barroso 'saluta' decizia Shah Deniz de a alege proiectul TAP pentru a exporta gaze azere in Europa
4:56:57 AM
Seful Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, a salutat vineri decizia consortiului Shah Deniz de a alege proiectul TAP in defavoarea gazoductului Nabucco pentru a aduce gazele naturale din regiunea caspica in Europa.


VIDEO Titus Corlatean, intr-o predica despre minoritatile sexuale: Astazi, in Europa, e foarte dificil sa ridici glasul, sa mergi impotriva unui val care s-a creat. Dar trebuie sa o facem pentru ca fundamentul nostru este crestin
4:53:00 AM
La sfarsitul lui aprilie 2013, invitat sa participe la conferinta Aliantei Familiilor din Romania, ministrul de externe Titus Corlatean a tinut un discurs, apropiat ca stil de o predica, in care s-a referit la standardele europene privind minoritatile sexuale, “o discutie total gresita, care apare si in Romania, nu atat de intens ca in alte parti”. Titus Corlatean citeaza, in extenso, paragraful biblic din Scrisoarea lui Pavel catre Romani, folosit frecvent in dezbaterile pe aceasta tema ca argument anti-gay, mentionand ca “este o fotografie atat de fidela a societatii de astazi, si a societatii romanesti”. Discursul lui Titus Corlatean a aparut si pe cateva site-uri printre care dambovitaevanghelica.wordpress.com, moldovacrestina.md sau stiricrestine.ro.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply