Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

ULTIMA ORA Frankfurter Allgemeine Zeitung semnaleaza un nou posibil caz de plagiat in Guvernul Ponta: Ecaterina Andronescu ar fi plagiat intr-o lucrare stiintifica din anul 2003
3:52:40 AM
Cotidianul german Frankfurter Allgemeine Zeitung semnaleaza joi, citand site-ul Integru.org, un nou posibil caz de plagiat in Guvernul Ponta: social-democrata Ecaterina Andronescu, ministru al Educatiei, a fost descoperita cu pasaje copiate in publicatiile sale stiintifice. Platforma integru.org – care si-a dedicat activitatea integritatii academice din Romania – a analizat un articol pe care doamna ministru il numeste in lista publicatiilor sale stiintifice. Rezultatul care poate fi vazut la adresa Integru.org, arata ca acest articol ar fi plagiat dincolo de orice indoiala.


Premier League: Victorii pentru United si City; Arsenal, doar remiza la Everton
3:44:05 AM
Manchester United si-a pastrat primul loc din Premier League si dupa etapa cu numarul XIV, echipa pregatita de Sir Alex Ferguson invingand, scor 1-0, pe West Ham. Intr-o alta partida a zilei, campioana City a trecut, scor 2-0, de Wigan, in deplasare.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply