Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

REVIEW iPad Mini: mai putin poate insemna mai mult
7:07:00 AM

In urma cu doi ani, la lansarea primului iPad, Steve Jobs spunea ca o tableta cu o diagonala de 7 inci este o idee proasta, din cauza problemelor de ergonomie pe care le-ar cauza. In 2012, iPad mini, cu o diagonala de 8 inci, dovedeste contrarul.


Parada militara de 1 Decembrie: Restrictii de trafic in Capitala
7:03:00 AM
Traficul rutier va fi restrictionat, sambata, in Capitala, pentru parada militara organizata de Ziua Nationala a Romaniei. Astfel, intre orele 09.00 - 14.00, circulatia va fi inchisa total pe sos. Kiseleff, intre Piata Presei Libere si Piata Victoriei, pe str. Alexandru Constantinescu, intre Piata Arcul de Triumf si bd. Marasti, pe bd. Maresal Alexandru Averescu, intre Piata Arcul de Triumf si bd. Marasti si pe bd. Constantin Prezan, intre Piata Arcul de Triumf si Piata Charles de Gaulle. Intra in articol pentru a vedea strazile blocate si rutele ocolitoare 


FC Vaslui va primi bani de la UEFA; Rapid si Dinamo, pedepsite in continuare
7:00:00 AM
UEFA a anuntat, vineri, ca a ridicat suspendarea data impotriva celor de la FC Vaslui. Moldovenii nu primisera banii cuveniti pentru participarea in cupele europene, din cauza datoriilor. In schimb, Rapid si Dinamo raman in continuare pedepsite de forul european.


Crin Antonescu: Eventuala numire a lui Tariceanu in functia de premier este o ipoteza fantezista
6:44:15 AM
Presedintele PNL, Crin Antonescu, a sustinut, vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, ca evetuala desemnare a lui Calin Popescu Tariceanu in functia de premier, de catre presedintele Traian Basescu, este "o ipoteza fantezista" , relateaza Mediafax.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply