Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Tariceanu: Traian Basescu sa se abtina sa dea lectii despre economie. Nu are caderea sa dezbata pe aceasta tema. Ponta e de apreciat
6:21:52 AM
"?Presedintele Basescu nu are caderea sa dezbata probleme economice pentru ca a fost garantul acestor masuri dezastruoase pentru economie. Traian Basescu prin atitudinea sa a girat risipa banilor publici pe proiecte profitabile pentru clientela politica si ar fi bine daca s-ar putea abtine sa dea lectii de economie", a declarat Calin Popescu Tariceanu la o dezbatere pe probleme economice organizata de Societatea Academica Romana. DespreVictor Ponta, Tariceanu a avut numai cuvinte de lauda. " Apreciez eforturile facute de Guvernul Ponta inpromovarea unor masuri economice  atat in actul de guvernare cat si in viitorul program de guvernare al unui USL", a adaugat fostul premier.


AmCham Romania cere Guvernului sa suspende ordonanta care schimba Legea audiovizualului
6:21:30 AM
Camera de Comert Americana in Romania (AmCham Romania) isi exprima, intr-un comunicat remis joi HotNews.ro, ingrijorarea cu privire la Ordonanta de Urgenta pentru schimbarea Legii Audiovizualului, adoptata de guvern pe 27 noiembrie. AmCham afirma ca proiectul "aduce importante prejudicii acestor industrii (media, publicitate, servicii televiziune prin cablu - n.red.) si pune sub semnul intrebarii functionalitatea democratiei din Romania". AmCham precizeaza ca ia pozitie in urma sesizarilor primite de la companii membre.


Comisia Europeana invita statele membre UE sa dezvolte o 'garantie pentru tineret', prin care fiecare persoana sub 25 de ani sa primeasca o oferta de un loc de munca
6:15:00 AM
Comisia Europeana a anuntat joi ca a adoptat Analiza Anuala a Cresterii (AAC) 2013, document care stabileste care ar trebui sa fie, in opinia Comisiei, prioritatile economice si sociale generale pentru anul urmator. Executivul UE invita statele membre sa dezvolte o 'garantie pentru tineret', prin care fiecare persoana cu varsta sub 25 de ani primeste o oferta de un loc de munca, beneficiaza de posibilitatea de a-si continua studiile sau de un stagiu in termen de patru luni de la terminarea studiilor sau din momentul in care a devenit somer. Comisia va prezenta, la 5 decembrie, o propunere completa privind garantiile pentru tineret in cadrul pachetului privind locurile de munca pentru tineri.


Criza mare la Panathinaikos: Clubul elen a cerut sa joace numai ziua - Nu are bani pentru factura la electricitate
6:07:00 AM
Panathinakos Atena se confrunta cu grave probleme financiare, clubul elen cerand sa dispute partidele de pe propriul teren numai pe durata zilei. Motivul este unul simplu - nu exista bani pentru plata facturii la electricitate.


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply