Your RSS feed from RSSFWD.com. Update your RSS subscription
RSSFWD

Hotnews.ro Actualitate

HotNews.ro - revista presei, stiri, ziare, TV, radio, documente, download, video

Politistii au realizat portretul robot al principalului suspect in tentativa de asasinat din Bucuresti
6:45:30 AM
Politistii au realizat portretul robot al principalului suspect in tentativa de asasinat care a avut loc luni in Bucuresti, cand un tanar in varsta de 26 de ani a fost impuscat in cap si in piept.


Cupa Davis: Meciul Romania - Danemarca se va disputa la Cluj
6:42:26 AM
Meciul Romania - Danemarca din Cupa Davis (turul intai al Grupei I Euro-Africane) se va disputa la Cluj-Napoca, in perioada 1-3 februarie 2013.


Fostul lider kosovar Ramush Haradinaj, achitat a doua oara de crime de razboi. Presedintele sarb: Decizia arata ca Tribunalul International pentru fosta Yugoslavie a fost creat pentru a-i judeca doar pe sarbi
6:40:00 AM
Fostul prim-ministru al Republicii Kosovo, Ramush Haradinaj, a fost achitat  joi, pentru a doua oara, de acuzatiile de crime de razboi comise in timpul Razboiului de independenta din Kosovo (1998-1999), informeaza Reuters. Dupa anuntarea deciziei, presedintele sarb Tomislav Nikolici a acuzat Tribunalul Penal International pentru fosta Iugoslavie (TPIY) de impartialitate, afirmand ca achitarea este inca o dovada ca tribunalul pentru crime de razboi al ONU a fost "infiintat pentru a-i judeca pe sarbi".


RSSFWD - From RSS to Inbox
3600 O'Donnell Street, Suite 200, Baltimore, MD 21224. (410) 230-0061
WhatCounts

Leave a Reply